Levenskunst met creativiteit en mandala

‘Hoe kan het leven zijn beloop hebben als je het niet laat stromen?’
Tao Te Ching


In deze cursus ga je op weg om te luisteren naar wat aandacht vraagt. Om te koesteren, omarmen, of er juist mee te stoeien. Zodat je veerkracht mag toenemen en je meer van je levenskunst mag ervaren vanuit je bron. Elke avond is een ontdekkingstocht steeds vanuit een ander thema. Bijvoorbeeld een sprookje, een tekst, een woord en al wat op dat moment past om in te brengen. Waarbij je verbinding maakt met al je zintuigen, en mag ervaren dat jouw intuïtie mag stromen op papier. En dat je je mag verwonderen over wat dit ons kan vertellen door middel van vragen. Je kunt zo meer inzicht in jezelf krijgen. We beginnen met een meditatie/visualisatie waarin het thema aan bod komt en dan gaat jouw eigen verhaal zichtbaar worden via tekenen, schilderen, een mandala of het maken van een collage.

Er zijn veel verschillende creatieve middelen aanwezig.

Cursus MandalaVervolg op de bestaande cursus Mandala
DatumDe cursus bestaat uit 7 vrijdagochtenden van 09:30 tot 11:30 uur. 20 sep, 13 okt(donderdag eenmalig), 1, 8, 22, 29 nov, 6 dec 2022
Kosten€ 45,- (incl. materiaal, excl. € 7,- koffie/thee)

Contant betalen op eerste cursusdag, ook voor koffie/thee.
LocatieMFC de Wijert, P.C. Hooftlaan 1, 9721 JM Groningen
Opgave en informatieYke Radema 0505264009 (spreek evt. je telefoonnummer in op het antwoordapparaat, dan bel ik je terug)