LEVENSKRACHT EN GROEIKRACHT

Kun je contact maken met je kracht? Wat is de bron van je kracht? Durf / kun je je kracht in te zetten en waarvoor? 
We stellen jouw intentie of verlangen op door jouw vraag via een zin of tekening samen te vatten. Ieder woord  heeft een diepere betekenislaag voor jou. Binnen de opstellingen kan gebruik gemaakt worden van personen die jouw vraag in beeld brengen. In de opstelling wordt de vraag door de deelnemers (representanten) zichtbaar en hoorbaar gemaakt.

Representanten laten iets zien van de interne en onbewuste werkelijkheid. Jij kunt zelf vragen stellen  aan de representant van het woord waarvoor jij gekozen. Er kan Inzicht ontstaan in het systeem(lichaam, familie, werk, ziekte of relaties) zodat de dynamiek gevolgd en de volgende stap gemaakt kan worden.  Degene die het verlangen inbrengt staat centraal in deze vorm. Vaak blijkt dat de representanten en de overige deelnemers die erbij zijn, inzichten verwerven

Onze ervaring is dat resonantie ook via scherm goed werkt. We werken vanuit de IZR (Interactieve zelf-resonantie) en IoPT (identiteitsgeoriënteerde psychotraumatheorie) volgens de methode van Franz Ruppert . 

Op deze avond beginnen we met een korte inleiding over deze theorie. Telefonisch contact voor aanvang.

Cursus Levenskracht en Groeikracht
Data en tijdDe cursus wordt deze periode niet aangeboden.
PrijzenA €100,- B €75,- R €50,-
Voor vragen en opgaveMarleen van Engelen 0657834109
Yke Radema 0505264009
Opgave via De Poort