GEZONDHEID EN JE ORGANEN

Onze gezondheid  en onze organen zijn essentieel voor kwaliteit voor leven.
Samenhang tussen balans in je leven en gezondheid is bewezen. We stellen jouw intentie of verlangen op door jouw vraag via een zin of tekening samen te vatten. Een tekening kan soms fijn zijn als je nog geen woorden aan jouw vraag kan geven. Ieder woord of deel van de tekening heeft een diepere betekenislaag voor jou.

Het is mogelijk om met elkaar te kijken naar samenhang tussen gezondheid / organen en stress. En welke delen van je lichaam zijn het meest kwetsbaar of het meest weerbaar. Daarbij staan een aantal vragen centraal:
– Hoe stel je je op als je lichaam je teleurstelt?
– Hoe kun je goed voor jezelf zorgen?
– Hoe versterken we ons immuunsysteem?

Binnen de opstellingen kan gebruik gemaakt worden van personen die jouw vraag in beeld brengen. Ook wordt wel gebruik gemaakt van voorwerpen op de vloer (vloerankers). In de opstelling wordt de vraag door de deelnemers (representanten) zichtbaar en hoorbaar gemaakt. Representanten of de voorwerpen laten iets zien van de interne en onbewuste werkelijkheid

We werken vanuit de identiteitsgeoriënteerde psychotraumatheorie (iopt) volgens de methode van Franz Ruppert. In beeld wordt jouw interne dynamiek zichtbaar. Op deze dag beginnen we met een korte inleiding over deze theorie.

Activiteit Gezondheid  en organen zijn essentieel voor kwaliteit voor leven. Samenhang tussen balans in je leven en gezondheid is bewezen. 
Data en tijd De cursus wordt deze periode niet aangeboden.
Prijzen en tarieven Tarief A €100,- B €75,- R €50,-
Voor vragen en opgaveMarleen van Engelen 0657834109
Yke Radema 0505264009
Opgave via De Poort